2023 China Adult-Care Expo kommer...

2023 China Adult-Care Expo er en storslått begivenhet for globale produsenter av voksne produkter å delta i. Utstillingen vil bli holdt i Shanghai fra 21. til 24.th, april 2023, med et utstillingsareal på tusenvis av kvadratmeter.Utstillingen vil fokusere på å vise de nyeste og mest banebrytende produktene og teknologiene i voksenproduktindustrien, og gi besøkende en opplevelse full av spenning og overraskelser.

2023 China Adult-Care Expo kommer…..-01 (3)
2023 China Adult-Care Expo kommer…..-01 (2)

Utstillere vil vise alle typer voksenprodukter, alt fra tradisjonelle sexleketøy til høyteknologiske smarte produkter, som kunstige organer, sexleketøy, sexy undertøy, både OEM- og ODM-fabrikker samles i Shanghai.I tillegg vil det vises tjenester og teknologier knyttet til produkter for voksne, som nettmarkedsføring, pakking og trykking, forretningsrådgivning osv.

Ekspertteamet bak Loverfetish gir engasjerende demoer av produktene deres, og gir kundene verdifull innsikt i deres bruk og fordeler.De oppfordrer besøkende til å samhandle med produktene og strekker seg ekstra for å sikre at alle besøkende får en fantastisk opplevelse på standen sin.Utstillingen ga en utmerket mulighet for Loverfetish til å vise frem sin merkevare og etablere seg som en nøkkelaktør i sexindustrien.De var i stand til å nettverke med andre bransjeaktører, kunder og influencere og fikk gode anmeldelser for produktene sine.Loverfetishs deltakelse i denne utstillingen har vært en fullstendig suksess, og har ytterligere styrket deres merkevareimage i sinnet til sexelskere.Med et nytt perspektiv på produkter for voksne, er de klar til å bli et av de mest populære merkene på markedet.

2023 China Adult-Care Expo kommer…..-01

Utstillingen vil også inneholde en rekke visningsaktiviteter, for eksempel konserter, kulturelle forestillinger osv. Disse aktivitetene vil tillate besøkende å fullt ut forstå kulturen og kunsten til voksenproduktindustrien, for å bedre forstå og sette pris på disse produktene.Ikke nok med det, denne utstillingen er også en storslått begivenhet for å få nye forretningsmuligheter, bygge forretningsnettverk og utvide forretningsmodeller med voksne fra ulike bransjer og land.

Alt i alt er Shanghai Adult Products Exhibition 2023 en skarp og meningsfull utstilling, enten det er for utøvere i voksenproduktindustrien eller for et generelt publikum.Vi gleder oss til å se deg der!


Innleggstid: Apr-03-2023